Massages Rina
Zalig Ontspannen ...

Massages voor kinderen

Vlindermassage :

Dit is een energetische massage die bestaat uit "vlinderzachte", trage, repetitieve bewegingen die krachtig inwerken op het centrale zenuwstelsel. De vlindermassage werkt ontspannend en laat energie terug stromen. De repetitieve bewegingen werken zeer rustgevend en bewerkstelligen een diepe rust en een goede nachtrust. Ideaal na een drukke vermoeiende schooldag en voor slaapproblemen.


Prijs: 25 euro

Duurtijd: 40 minuten


Kruidenstempelmassage :

Kruidenstempels bestaan uit katoenen zakjes waarin authentieke kruiden worden gebundeld. De zakjes worden opgewarmd en als massagapparaat gebruikt. Tijdens de massage verspreiden de kruiden heerlijke geuren. Zowel de warmte als werkzame stoffen van de vochtige warme kruiden zorgen voor een ontspannende reinigende werking. Kinderen zijn gevoelig voor alle zintuigelijke prikkelingen: de combinatie van tactiliteit en geuren zijn een aangename ervaring voor hen.


Prijs: 40 euro

Duurtijd: 40 minuten


Workshop :

In deze workshop wordt de vlindermassage aangeleerd. In een sfeer van zachtheid en liefdevolle respect worden de trage, repetitieve bewegingen aangeleerd. Een meditatief moment voor ouder en kind! En een aanrader om stress te overwinnen bij ouder en kind.

Deze workshop wordt aangeboden bij 2 inschrijvingen.


Prijs: 100 euro

Duurtijd: 2 sessies van 60 a 120 minuten